ADEVĂR SAU PROVOCARE - Etapa a -2a

~ Etapa 2 concurs RAPID OLD BOYS ~
Identifică afirmațiile reale și corectează-le pe cele greșite din textul de mai jos și comunică-ne răspunsurile tale prin mesaj privat, sau accesând butonul ”Trimite mesaj”, până în data de luni, 12 martie, ora 23:59 și poți câștiga ca premiu cartea dedicată marelui jucător rapidist Nicolae Manea „ZÂMBETUL LEGENDEI” cu semnătura autorului!
————————–—–
În anul 1995, Rapid juca a 13-a sa finală de Cupă a României în compania rivalilor de la Petrolul Ploiești, aflați la rândul lor la a treia finală.
• După primele 90 de minute scorul a fost egal (1-1), golurile fiind marcate către finalul partidei de petrolistul Andreicuț și rapidistul Daniel Chiriță.
• Deși era considerată favorită și o specialistă a acestei competiții, totodată avidă de performanțe după 20 de ani în care nu câștigase niciun trofeu și cu Copos patron, Rapid a pierdut la loviturile de departajare, scor 4-6, după ce Florin Frunză a ratat, iar Octavian Grigore a transformat lovitura de departajare decisivă.
• Printre protagoniștii acelei finale au fost și jucători care au trecut de-a lungul carierei pe la ambele echipe și care fac parte acum din gruparea Rapid Old Boys: Daniel Chiriță, Marius Măldărășanu și Nicolae Constantin. Brigada de arbitri a fost condusă de Adrian Porumboiu.
————————–—–
Nu uita, afirmațiile pot fi corecte, parțial corecte sau false! Fă toate precizările necesare în mesaj privat!
În situația în care vom avea mai mulți rapidiști care au identificat răspunsurile corecte, acordarea premiului se va face prin tragere la sorți. Așteptăm răspunsul tău și îți urăm succes!

Extragere~ ADEVĂR SAU PROVOCARE? ~ Etapa 2 concurs ~
Data extragerii 13 Martie 2018 la 10:22
OrganizatorRapid Old Boys (validat)
(contact organizator: lucianionescu1969@gmail.com)
Câştigători 1
Participanţi 9
Tip extragere publica

Mihalcea Dumitru

Victor Paulian
Daniel Barbatu Gorgovan
Mihalcea Dumitru
Mihalcea Dumitru
Cristi Stavri
Cristi Stavri
Catalin Lazar
Cristi Nistor
Cristi Nistor