ADEVĂR SAU PROVOCARE – Etapa a 3-a

~ Etapa 3 concurs RAPID OLD BOYS ~
Identifică răspunsurile corecte la întrebările de mai jos și comunică-ni-le prin mesaj privat, sau accesând butonul ”Trimite mesaj”, până vineri, 25 mai, ora 23:59 și poți câștiga ca premiu un TRICOU Rapid Old Boys! La cerere, pe tricou îți putem oferi autografele foștilor jucători ai Rapidului ce vor fi prezenți la primul eveniment la care Rapid Old Boys va participa.
Mulțumim sponsorului nostru tehnic, Acerbis Sport Romania!
————————–—–
În ultimii ani a circulat un mit conform căruia în istoria fotbalului mioritic numai o anumită echipă, sau ca variantă, doar anumite echipe ar fi performat în cupele europene intercluburi. În realitate, au existat câteva echipe care jucau încă de la începuturile fotbalului românesc în competiții europene, Rapid fiind în 1940 prima performeră prin calificarea în finala, din păcate nejucată, a Cupei Europei Centrale.
Iar în acest context Rapid – până într-un sezon mai recent în care ajungea în sferturile de finală ale Cupei UEFA – a jucat de-a lungul istoriei sale, atât la juniori cât și la seniori, cu echipe cu renume precum cele din Italia, Germania, Franța, Anglia sau Olanda.
• Care este echipa de top în compania căreia Rapid juca în 1971 în al treilea tur al Cupei UEFA?
• Numește antrenorul și cel puțin șase jucători din lotul Rapidului care au evoluat în meciurile cu gruparea amintită anterior.
• Spune-ne care a(u) fost marcatorul/marcatorii Rapidului în acea dublă manșă. Bonus: o șansă în plus celor care precizează scorurile exacte din cele două partide.
————————–—–
Nu uita, cei care furnizează răspunsuri corecte în etapele de concurs, se pot califica în etapa finală la tragerea la sorți pentru un chit complet RAPID OLD BOYS!
În situația în care vom avea mai mulți rapidiști care au identificat răspunsurile corecte, acordarea premiului se va face de asemenea prin tragere la sorți. Așteptăm răspunsurile tale și îți urăm succes!

Extragere~ Etapa 3 concurs ~
Data extragerii26 Mai 2018 la 20:37
OrganizatorRapid Old Boys (validat)
(contact organizator: rapid.oldboys@gmail.com)
Câştigători 1
Participanţi22
Tip extragerepublica

Andi Arsenie

Mihalcea Dumitru
Andrei Dan
Victor Paulian
Gheorghe Scurtu
Andi Arsenie
Daniel Barbatu Gorgovan
Ionescu Alexandru
Lacra Dima
Simona Iulia
Flavius Stefanescu
Catalin Balau
Mihalcea Dumitru
Andrei Dan
Victor Paulian
Gheorghe Scurtu
Andi Arsenie
Daniel Barbatu Gorgovan
Ionescu Alexandru
Lacra Dima
Simona Iulia
Flavius Stefanescu
Catalin Balau