ADEVĂR SAU PROVOCARE?

~ Etapa 1 concurs RAPID OLD BOYS ~
Identifică afirmațiile reale și corectează-le pe cele greșite din textul de mai jos și comunică-ne răspunsurile tale prin mesaj privat, sau accesând butonul ”Trimite mesaj”, până în data de vineri, 16 februarie, ora 23:59 și poți câștiga ca premiu un FANION Rapid Old Boys!
————————–—–
În anul 1996, Rapid revenea în prim-planul fotbalului european, calificându-se în primul tur al Cupei UEFA după o dublă manșă disputată cu formația bulgară Lokomotiv Sofia.
• Unul dintre artizanii acelei calificări a fost atacantul Gheorghe Butoiu, acesta reușind să decidă rezultatul partidei de la Sofia printr-un gol de generic marcat de la aproximativ 35 de metri.
• Dintre jucătorii selecționați de antrenorul Liță Dumitru pentru meciul cu Lokomotiv, au fost prezenți în echipa Rapid Old Boys participantă recent la un turneu la Galați fotbaliști precum Bolohan, Butoiu, Chebac, Constantinovici, Lupu și Iftodi.
• Gică Butoiu, jucătorul pentru care acea dublă manșă a reprezentat un moment de vârf al carierei, reușise să înscrie și în meciul tur disputat în Giulești și încheiat cu scorul de 2-1.
————————–—–
Nu uita, afirmațiile pot fi corecte, parțial corecte sau false! Fă toate precizările necesare în mesaj!
În situația în care vom avea mai mulți rapidiști care au identificat răspunsurile corecte, acordarea premiului se va face prin tragere la sorți. Așteptăm răspunsul tău și îți urăm succes!

Extragere~ ADEVĂR SAU PROVOCARE? ~ Etapa 1 concurs ~
Data extragerii17 Februarie 2018 la 15:46
OrganizatorRapid Old Boys (validat)
(contact organizator: lucianionescu1969@gmail.com)
Câştigători1
Participanţi9
Tip extragerepublica

Victor Paulian

Victor Paulian
Viorel Florea
Bogdan Tudorache
Cristi Nistor
Andrei Dan
Daniel Barbatu Gorgovan
Gheorghe Scurtu
Pancone Nouasprezece
Ionescu Alexandru