Politica GDPR

NOTIFICARE DE CONFIDENTIALITATE

Confidentialitatea datelor este de o importanta deosebita pentru petrix.ro si dorim sa fim deschisi si transparenti in privinta prelucrarii datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politica in care este definit modul de prelucrare si de protejare a datele dumneavoastra cu caracter personal.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?
Asociatia Rapid Old Boys 19R23 este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteti si raspunde de datele dumneavoastra cu caracter personal in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor.

Asociatia Rapid Old Boys 19R23 – Istorie – Traditie – Glorie

Sediu: Bucuresti, str. Namaesti nr. 23, sector 1

Registrul Comertului: X40/421086/2018 

Codul Unic de Inregistrare Fiscala: 38737876/24.01.2018.

Unde va stocam datele?
Datele pe care le colectam de la dumneavoastra sunt stocate in Spatiul Economic European (SEE). Orice transfer de acest fel al datelor dumneavoastra cu caracter personal se va realiza in conformitate cu legislatia in vigoare.

Cine are acces la datele dumneavoastra?

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing. Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a va oferi serviciile noastre. Veti gasi categoriile de terti in cadrul fiecarui proces specific de mai jos.

Care este temeiul legal pentru prelucrare?
Pentru fiecare prelucrare specifica a datelor cu caracter personal pe care le colectam de la dumneavoastra, va vom informa daca furnizarea datelor cu caracter personal este impusa de reglementari sau daca este necesara pentru a incheia un contract, daca este obligatoriu sa ne furnizati datele cu caracter personal si care sunt posibilele consecinte in cazul in care refuzati.

Care sunt drepturile dumneavoastra?
Dreptul la acces: 
Aveti dreptul de a solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra. Puteti solicita un raport detaliat in format PDF sau CSV despre aceste date din sectiunea “Datele mele personale” aflata in contul dumneavoastra. De asemenea, puteti contacta petrix.ro care va va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

Dreptul la portabilitate:
Ori de cate ori www.rapidoldboys.ro va prelucreaza datele cu caracter personal prin mijloace automate in baza acordului dumneavoastra sau in baza unui acord, aveti dreptul sa obtineti transferul unei copii a datelor dumneavoastra intr-un format structurat folosit in mod frecvent si prelucrabile automat catre dumneavoastra sau catre o alta parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ati trimis.

Dreptul la rectificare: 
Aveti dreptul sa solicitati rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, daca acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.  Daca aveti un cont pe site-ul www.rapidoldboys.ro, puteti sa va editati datele cu caracter personal din contul dumneavoastra.

Dreptul la stergerea datelor:
Aveti dreptul sa stergeti oricand orice date cu caracter personal prelucrate de www.rapidoldboys.ro, cu exceptia urmatoarelor situatii:

* aveti o solicitare nerezolvata la Serviciul Clienti;
* aveti o comanda deschisa care nu a fost inca expediata sau a fost partial expediata;
* aveti o datorie neplatita la www.rapidoldboys.ro;
* daca exista banuiala sau ati folosit serviciile noastre in mod abuziv in ultimii patru ani;
* daca ati efectuat o achizitie, va vom pastra datele cu caracter personal in legatura cu tranzactia dumneavoastra conform legislatiei de contabilitate.

Dreptul de a va opune prelucrarii bazate pe interes legitim: 
Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal bazate pe interesul legitim in www.rapidoldboys.ro. Rapidoldboys.ro nu va continua sa prelucreze datele cu caracter personal decat daca putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevaleaza asupra intereselor si drepturilor dumneavoastra sau in baza unor proceduri judiciare.

Dreptul dumneavoastra de a va opune marketingului direct:
Aveti dreptul sa va opuneti marketingului direct, inclusiv analizei profilului in scopuri de marketing direct.

Va puteti dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

* urmand instructiunile din fiecare e-mail de marketing;
* modificand setarile contului dumneavoastra de pe site-ul www.rapidoldboys.ro;

Dreptul la restrictionarea prelucrarii:
Aveti dreptul sa solicitati ca petrix.ro sa restrictioneze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele situatii:

* daca va opuneti prelucrarii in baza interesului legitim in www.rapidoldboys.ro, noi vom restrictiona orice prelucrare a acestor date pana la confirmarea interesului legitim.
* daca afirmati ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt incorecte, www.rapidoldboys.ro trebuie sa restrictioneze orice prelucrare a acestor date pana la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
* daca prelucrarea este ilegala, puteti sa va opuneti stergerii datelor cu caracter personal si sa solicitati restrictionarea utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal.
* daca  www.rapidoldboys.ro nu mai are nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a va apara drepturile in instanta.

Cum va puteti exercita drepturile?
Acordam o importanta deosebita protectiei datelor cu caracter personal si va stam intotdeauna la dispozitie la adresa de email contact@rapidoldboys.ro.

Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere:
Daca sunteti de parere ca petrix.ro va prelucreaza datele cu caracter personal intr-un mod incorect, ne puteti contacta. De asemenea, aveti dreptul sa adresati o plangere unei autoritati de supraveghere.