Raza Soarelui Fundata

În deja tradiționalele peregrinări pe plaiurile mioritice ca răspuns la diverse invitații, Rapid Old Boys a ajuns și în localitatea Fundata. În vârful muntelui, într-un decor de vis, micuți fotbaliști aparținând unor cluburi și școli de fotbal au participat la un turneu denumit simbolic „Cupa Nicolae Manea”, în amintirea marelui fotbalist rapidist.

Bomboana pe tort a turneului a fost pusă în după amiaza zilei de 22 iulie, atunci când pe terenul sintetic s-a desfășurat meciul dintre Rapid Old Boys și o selecționată formată din antrenorii echipelor prezente. Copiii au aplaudat golurile extrem de spectaculoase reușite de componenții ambelor formații. Scorul s-a terminat egal spre satisfacția întregii asistențe. De remarcat că în poarta Rapidului și-a făcut debutul Niculae Vasile, fost goal-keeper giuleștean în perioada 1993-1997.

În încheierea turneului, organizatorul Puiu Jecu a premiat toți participanții, iar Vichi Manea, soția regretatului fotbalist și Lucian Ionescu au împărțit mai multe exemplare din „Zâmbetul Legendei”, carte dedicată lui Nicolae Manea.

 

SELECȚIONATA ANTRENORILOR-RAPID OLD BOYS 6-6

Au marcat: Tîrțău, Butoiu, Bardu, Ionescu, Caciureac (2)
Rapid Old Boys: V.Niculae-Rontea, Bolohan, Butoiu, Bardu, Tîrțău, Caciureac, Ionescu